نرم افزار چیدمان مجازی دکوراسیون دکوساز این امکان را به شما می دهد تا فضای مورد نظر خود را انتخاب نموده و به تغییر رنگ و طرح اثاثیه ی موجود در آن بپردازید تا به طرح نهایی خود برسید و بتوانید لوازم خانه تان را پیش از خرید، در فضای شبیه سازی شده ی خانه امتحان کرده و با اطمینان از هماهنگی با سایر وسایل خریداری نمایید.
سبک های دکوراسیون داخلی:
از میان مردم، افرادی هستند که علاقه دارند در طراحی دکوراسیون، رنگ پردازی و چیدمان خانه ی خود مشارکت داشته باشند و ترجیح می دهند فضاهای خانه را مطابق با الگو و سلیقه ی شخصی طراحی کنند. این افراد می بایست ابتدا اطلاعات و شناختی کلی در زمینه ی سبک های مختلف دکوراسیون و چیدمان خانه داشته باشند تا بتوانند ترکیبی منسجم تر و زیبا تر از اثاثیه را در فضا چیدمان کنند. نرم افزار چیدمان مجازی دکوراسیون دکوساز این امکان را به شما می دهد تا فضای مورد نظر خود را انتخاب نموده و به تغییر رنگ و طرح اثاثیه ی موجود در آن بپردازید تا به طرح نهایی خود برسید و بتوانید لوازم خانه تان را پیش از خرید، در فضای شبیه سازی شده ی خانه امتحان کرده و با اطمینان از هماهنگی با سایر وسایل خریداری نمایید. بنابرین اگر شما از این دست افراد هستید که دوست دارید خود، طراح خانه ی خود باشید در این مقاله با تیم دکوساز همراه شوید.
سبک ایرانی: در این سبک از دکورسیون داخلی اغلب از اثاثیه با نقوش و طرح های ایرانی استفاده می شود. به طور مثال فرش های اصیل ایرانی، گلیم، لوستر های لاله ای پرتراش، شیشه کاری، آیینه کاری و تزییناتی ازین دست، صنایع دستی، رنگ فیروزه ای، متریال های مس و کاه گل و ... در چیدمان خانه ی ایرانی کاربرد به سزایی دارند که تماما نمایانگر و نماد طراحی، زندگی و فرهنگ ایرانی است. سبک ایرانی عموما شامل جزئیات و تزئینات فراوان بوده و رنگ های شاد و شفاف در آن نقش اصلی را ایفا می کنند.
اگر به وسایل و تزئینات سنتی و صنایع دستی علاقه دارید این سبک از چیدمان برای شما بهترین گزینه است.
سبک عربی: در این سبک، به دلیل گرم و خشک بودن اقلیم مناطق گرمسیری و کویری، تاکید چیدمان و رنگ ها بر ساخت فضایی خنک و سبک است. استفاده از رنگ طلایی در سبک عربی به وفور دیده می شود و نمایشی از تجمل گرایی است که به ماکسیمالیسم معروف است. عموما در طرح ها از نقوش هندسی و جزئیات این چنینی زیاد استفاده می شود و تلاش بر آن است که فضا در اوج القای آرامش و سبکی؛ فاخر، تجملاتی و پر نقش نیز باشد.
سبک آسیایی: در دکوراسیون آسیایی عموما از رنگ های گرم، مواد طبیعی مانند چوب، سنگ و کنف و تزئینات و نقوش اسلیمی و شرقی استفاده می شود. به کارگیری خطوط صاف، مستقیم و هماهنگ با طبیعت، احساس آرامش و سیالیت را به فضا القا می کند و عموما تلاش بر آن است که فضا گرم، صمیمی، آرام و راحت باشد.
سبک هندی: از مهم ترین ارکان اصلی این سبک ازدکوراسیون داخلی می توان به استفاده از رنگ های شاد به خصوص قرمز و زرد، مجسمه ی فیل، معبد خانگی، نقاشی های سنتی، پرده های زخیم و با شکوه و پارچه ها و کوسن های زردوزی شده اشاره نمود.
سبک ژاپنی: از مواردی که در سبک ژاپنی بسیار رایج است استفاده از اصول فنگ شویی است. در فنگ شویی تاکید بر این موضوع که اشیا و وسایل در مکان مناسب خود قرار گیرند و از تجمع و بی نظمی خودداری شود، از متد های اساسی است. استفاده از چوب و پارتیشن های چوبی و همچنین فرم های مربعی شکل در دکوراسیون ژاپنی به وفور یافت می شود.
سبک مراکشی: المان های اصلی طراحی مراکشی شامل استفاده از کاشی، فرش، رنگ فیروزه ای، مبلمان منبت کاری شده و لوازم تزئینی مانند فانوس، ظروف سنگی و آثار فلزی می باشد. هم چنین برای تخت ها از سایبان استفاده می کنند.
سبک فرانسوی: از ویژگی های بارز سبک فرانسوی می توان به استفاده از المان های تجملاتی مانند قاب های طلایی و پتینه کاری، گچ بری، رنگ های مات، کفپوش های براق و طبیعی مانند سنگ طبیعی و یا سرامیک براق و پارکت رنگ روشن اشاره نمود.
سبک ایتالیایی: دکوراسیون ایتالیایی به لوکس بودن شهرت دارد و تمامی اجزا و اثاثیه ی چیدمان در نهایت دقت و کیفیت انتخاب می شود. در این سبک از کفپوش های چوبی و سنگ مرمر، نقاشی های دیواری و رنگ های آنتیک در اوج ظرافت استفاده می شود.
سبک اسپانیایی: در سبک اسپانیایی عموما از چیدمان اثاثیه ی ساده و تجملی توامان استفاده می شود. از دیگر ویژگی های این سبک می توان به استفاده از فرش های رنگی، کفپوش های سنگی و یا سرامیکی، مبلمان چوب گردوی منبت کاری شده و پرده های پر نقش اشاره نمود. همچنین شومینه عضو اصلی خانه های به سبک اسپانیایی است که اصالت و گرمای خاصی به فضا می بخشد.
سبک ویکتوریایی: این سبک از جمله قدیمی ترین سبک های طراحی چیدمان است که در آن توجه خاصی به نظم، هماهنگی و تعادل می شود. در سبک ویکتوریایی از مبلمان بزرگ با کنده کاری های تزئیناتی و روکش مجلل و پر زرق و برق استفاده می شود. فضاهای طراحی شده به این سبک شلوغ و پر اثاثیه به نظر می رسند.
سبک اسکاندیناوی: خصوصیت اصلی این سبک استفاده از رنگ سفید و القای فضای یخی و برفی مناطق شمال اروپا است که آرامش و سادگی را به ارمغان می آورد. همچنین در دکوراسیون اسکاندیناوی از چوب طبیعی درختانی مانند کاج، ساج و چنار نیز استفاده می شود.
سبک کشور های اروپایی: این سبک ترکیبی از دو سبک انگلیسی و فرانسوی است. از ویژگی های اصلی آن می توان به استفاده از نقوش گیاهی به خصوص شکوفه ی گیلاس، چوب این درخت و بلوط، رنگ روشن و پارچه های پنبه ای اشاره نمود.
سبک کشور های امریکایی: در این سبک از ظروف و لوازم دست ساز چوبی به وفور استفاده می شود و همچنین استفاده از فضای سبز و گیاه متداول است.
سبک کلاسیک: در سبک کلاسیک تاکید اصلی اثاثیه و نوع چیدمان آن ها بر تاریخ، اصالت و قدمت فضا است. رنگ های طلایی، قهوه ای و کرم از ترکیبات اصلی این سبک هستند که حس و حال قدیمی و نوستالژیک را ایجاد می کنند. معمولا از مبلمان ساده، گچبری، پتینه کاری و نقاشی های دیواری قدیمی برای تزئین فضا استفاده می شود. این سبک در بین مردم به خصوص افراد میان سال بسیار رایج و پرطرفدار است.
سبک مدرن: مهم ترین ویژگی در دکوراسیون داخلی مدرن سادگی است. عموما در این سبک، از مبلمان و وسایل ساده با جزئیات و تزئینات کم استفاده می شود. رنگ غالب سفید است و سایر رنگ ها با دقت بیشتری انتخاب و استفاده می شوند.
سبک نئوکلاسیک: این سبک ترکیب و تلفیقی از دو سبک پیشین یعنی کلاسیک و مدرن است. به همین دلیل از ساختار کلاسیک استفاده کرده و به آن حالتی مدرن و امروزی می بخشد. این سبک در عین اینکه حس و حالی قدیمی به فضا می دهد، حالت مدرن خود را نیز حفظ می کند.
سبک مینیمال: مهم ترین ویژگی این سبک رعایت سادگی مطلق است. همه چیز می بایست در حداقل ترین فرم خود و بدون هیچ گونه جزئیات به کار گرفته شود. عموما در این سبک از رنگ های سیاه، سفید و خاکستری استفاده می شود.
سبک آرت نوو: الهام اصلی این سبک از دکوراسیون، طبیعت بوده و از فرم های منحنی، پیچک و گیاهان به وفور در آن استفاده می شود.
سبک آرت دکو: سبک آرت دکو نمایانگر فضایی هندسی است به این دلیل که از فرم و الگوهای هندسی در رنگ های شاد و چشم گیر مانند قرمز، زرد، سبز و آبی استفاده می شود.
سبک گوتیک: نور در سبک گوتیک جایگاه عمومی خود را از دست می دهد و فضا اغلب تاریک است. از خطوط، المان و پنجره های عمودی برای بلند و کشیده تر کردن فضا استفاده می شود.
سبک صنعتی: در این سبک از وسایل در جنس های متنوع مانند بتن، فلز، آجر، چوب و ... استفاده می شود. اغلب وسایل شامل قطعات صنعتی و یا شبیه به آن ها هستند.
سبک روستیک: در سبک روستیک یا روستایی اغلب از مواد طبیعی مانند کتان، پنبه، پشم، چوب و آجر در رنگ های ملایم و گرم استفاده می شود که حال و هوایی ساده و گرم از محیط روستایی تداعی کند.
سبک هایتک: در این سبک، چیدمان وسایل اندک و تشکیل شده از اشکال هندسی مربع و مستطیل با رنگ های سیاه، سفید و خاکستری محو می باشد. فرم های دوار در این سبک هیچ جایگاهی ندارند و جنس اثاثیه اغلب از فلز، شیشه و پلاستیک است.
حالا پس از شناختن سبک های مختلف دکوراسیون و چیدمان شما می توانید نزدیک ترین سبک به سلیقه خود و نزدیکانتان را انتخاب نموده، وارد نرم افزار چیدمان مجازی دکوساز شوید، فضای متناسب با سبک مورد نظر را انتخاب نموده و با تغییر طرح و رنگ اثاثیه ی موجود در آن، خانه ی رویایی خود را طراحی کنید و در نهایت با اطمینان از طرح نهایی، خرید لوازم منزل خود را آغاز نمایید.